Cover Vakantiealbum 2017

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 211 gestuurd naar onze leden.

 

Cover - Mijnheer Cotdor

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 208 gestuurd naar onze leden.

Cover - Missie BX 415

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 205 gestuurd naar onze leden.

cover - Bakelandt - De hongerwinter

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 201 gestuurd naar onze leden.

Cover - De bokkesprongen van Berreke Bluf

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 196 gestuurd naar onze leden.

Cover - De buitengewone avonturen van Pietje de vechtjas - Verzet tegen Gestapo!

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 191 gestuurd naar onze leden.

Cover - De avontuurlijke reis van Bolleke en Nonkel Krispijn

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 186 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan mevrouw Schellens - Mayeu

cover - De avonturen van mijnheer Suffers

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 179 gestuurd  naar onze ledenen en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan mevrouw Maltaite

Cover - Ray Goossens - Tsjoem

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 169 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

Cover - De wereldreis van Flip en Flop

Tekeningen Leo De Buth - Tekst Blanka Gijselen

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 159 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

.Met dank aan Leo De Buth

Cover - Kari Lente - De Ravenbaron

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 149 gestuurd naar onze ledenen en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan Simone Mau.

cover - Gommaar en Balthazar

Dit verhaal verscheen in het Frans in l'Explorateur nr. 1 tot en met nr. 70, nu voor het eerst in het Nederlands en daarenboven in album.

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 139 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan de erven Tillieux.

cover Lady Bound trekt ten strijde

Dit verhaal verscheen in Kuifje nr. 44 (1967) tot en met nr. 1 (1968) en werd niet eerder in album uitgegeven.

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 129 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan Berck.

Cover - De fratsen van Jan Heibel - De gestolen diamant

Het laatste verhaal van Jan Heibel, 
voor het eerst in album!

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 120 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan de erven.

Cover - Jommeke's Album 4

Alle gags uit het parochieblad, die in de 3 oude albums ontbreken, 
voor het eerst in album!

Dit album verscheen in een beperkte, éénmalige oplage en werd samen met Brabant Strip Magazine nr 109 gestuurd naar onze leden en is niet meer verkrijgbaar.

Met dank aan Jef Nijs.

 

Cover Robbedoes bij de Eskimo's

Robbedoes bij de eskimo's  verscheen oorspronkelijk in het weekbladRobbedoes van 7 november 1940 tot 6 maart 1941.

Dit Robbedoes verhaal werd getekend door niemand minder dan Jijé. Hij nam de strip tijdelijk over van de Fransman Rob-Vel, die in deze oorlogsperiode de strip niet kon verzorgen vanuit Frankrijk. Een paar jaar later zal Jijé de Robbedoes-strip definitief overnemen om hem een paar jaar later op zijn beurt over te laten aan Franquin.

Cover De avonturen van Poppy en Maggy

Oude strip van Willy Vandersteen voor het eerst in het Nederlands en daarenboven in album!

Gratis aangeboden door Brabant Strip

Cover De avonturen van Neus

In de jaren ‘40 debuteerde Marc Sleen als cartoonist in Ons Volk. Al heel snel verscheen ook een stripverhaaltje, De avonturen van Neus, wat het eerste stripje zou worden in een ongelofelijk lange reeks! In magazine 69 brengt Yves Kerremans, Neroloog, een uitgebreide bijdrage over het debuut van Marc Sleen in Ons Volk. Ook de jeugdzonden van Willy Vandersteen en Merho komen in dat dossier aan bod.
In 1999 kregen onze leden als gratis geschenk De avonturen van Neus thuisgestuurd, dat op deze wijze voor het eerst zelfstandig in album verschijnt!